zondag 2 september 2007

Felix (2)....update zondagmorgen

Vannacht om 2 uur begon het letterlijke gedonder. Daniel lag tussen ons in, want hij vond alles al eng voordat het begon.
Jonathan was de avond ervoor al stoer aan het doen. Hij vindt namelijk dat alle Antillianen mietjes zijn als het op regen aankomt: vrijdag had hij moeten schuilen, want er vielen drie spetters regen uit de lucht......en het is waar: de hele school stond onder het afdak, toen ik door de spetters aankwam lopen....

De orkaan Felix kwam langs met 160km/uur, windkrachtje 13, maar heeft volgens mij geen echte schade veroorzaakt. Ook al omdat het'oog' 90km ten noorden van ons langs kwam.

Rond vier uur vannacht hoosde het waanzinnig. Ik kon de auto, die voor de gelegenheid voor op straat was gezet, niet meer zien. Ons huis maakte gelukkig geen water, ook al omdat ik één van de shutter ramen op de noord-oost kant met hout had afgetimmerd.

Het is nu 14.11. Precies 10 uur nadat de regens begonnen en het briest een beetje. De zon is er nog niet, maar er is ook geen regen. We hebben het overleefd.

En Simon en Simone, die morgen twee weken bij ons op vakantie komen, kunnen met gerust hart hun paraplu thuis laten......

Geen opmerkingen: