zondag 2 december 2007

2 juni 1995

"Keerpunten in het leven dienen gemarkeerd te worden", zei Arjan van Lagen. Daar stonden wij, in Abcoude, voor kerk en gemeentehuis en begonnen aan een avontuur die ons Jonathan en Daniel, lief en leed, voorspoed en tegenslag, Nederland en Curaçao bracht.

Veel tijd om er stil bij te staan is er niet. Vandaag is ook geen keerpunt. Een mijlpaal op zijn hoogst: de langste relatie uit ons leven!!!
De verbouwing van zwembad (dag 4) en vide hebben ons huis een beetje overhoop gehaald en te laat hebben we gerealiseerd dat één en ander niet de gewenste ambiance oplevert voor het vieren van een mijlpaal. Maar wellicht tijdens ons verblijf in Nederland - aan het eind van deze maand - kunnen we zo'n moment kiezen.
Vanmiddag is er een optreden van van het Weezer Combo van Dennis (van Marla) op Blauwbaai. Ik neem Dennis (uit Nederland) mee en zet hem daarna af op Hato. Zijn vakantie zit er op. Daarna met z'n vieren uit eten.
Maar eerst de rotzooi in huis opruimen vandaag. De vide heeft een nieuwe laminaatvloer en hekwerk gekregen en de dozen die voor deze klus opzij moesten worden gezet, staan nu in de woonkamer. De parketlegger vroeg nog: "zijn jullie hier net komen wonen?" Grapjas.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd!

Jan-Kees

Anoniem zei

Ook een manier om onder een feestje uit te komen! Gewoon niets zeggen...Van harte gefeliciteerd!! Zijn jullie zaterdag nog de Tafelberg opgeweest? groet, Tineke

Hans zei

Al die jaren het feestglas met jullie namen en de datum bewaard en toch is het moment voorbij geglipt... dat was een mooie dag, jongen! Blijf gelukkig samen. Mis je,

Hans

Dick de Deur zei

@Jan-Kees: bedankt!
@Tineke: dat feestje komt nog. Neem je bikini/badpak maar mee!
@Hans: een huwelijksdag onthouden is één ding, de dag een half jaar later in je systeem zetten is onbegonnen werk! Van mijn familie is er in ieder geval geen reactie gekomen en zij zitten er toch het dichts bij...
Overigens: ook reageren op een weblog is nog geen common sense in mijn familie- en kennissenkring.
Op 2 juni 2020 gok ik er op dat ook dat probleem is opgelost....
grt, misschien tot ziens a.s. kerstvakantie!