maandag 12 maart 2007

Bezoek van Agaath & TjarkAan het eind van de vorige maand waren Agaath & Tjark op bezoek bij ons. Het was maar een weekje en dus veel te kort!

Zij logeerden in het Chogogo Resort dat vlak bij ons om de hoek ligt. Onze logeerkamer was en is namelijk bezet door Mamai (de moeder van Aysheline) die al sinds 17 december bij ons bivakkeert (of: overwintert).

We hebben het erg gezellig samen gehad. Tjark heeft beloofd snel terug te komen om nog wat klusjes in ons huis te kunnen doen. Trouwens: als je van klussen houdt: boek een gratis verblijf bij ons en steek je handen uit de mouwen*!

Tjark & Agaath hebben het getroffen met het weer. Het is namelijk regentijd en de wind kan aardig te keer gaan. Maar tijdens hun verblijf heeft het nauwelijks geregend. Beiden zijn overigens bijzonder sportief, ze hebben de hoogste berg van Curaçao bedwongen: de Christoffelberg. Deze uit de kluiten gewassen Trompenberg is op de foto hiernaast net zichtbaar als topje boven Tjark's hoofd. Tjark heeft het hier nog wat moeilijk, maar op weg naar de top schijnt hij onstuitbaar geweest te zijn. Wij waren er helaas niet bij.

Nu zijn ze terug en wacht ons volgende bezoek: Jan-Kees, Berber, Puk en Jort. Zij woonden vroeger achter ons in Zaandam en zijn gelijktijdig vertrokken. Wij naar hier, zij naar New York. Hij is de USA correspondent voor de Telegraaf. Zoon Jort zat bij Daniel in de klas, dus je begrijpt dat Daniel er erg naar uitziet....


grt Dick
* vliegreis niet inbegrepen

1 opmerking:

Berber zei

Jort en wij allemaal zien er ook erg naar uit!

Groet, Berber